Nyheter

N Y Å R S S U P É  2 0 1 9

F Ö R R Ä T T E R  

RAVIOLI 

Hummer, blåmusslor, fänkål, smör, Scharlottenlök

CARPACCIO 

Oxfilè, kantareller, västerbottenost, lingon, rättika, örter och blad

V A R M R Ä T T E R 

KRYDDSTEKT OXFILÈ 

Betor, jordärtskocksgratäng, portvinsvinägersky

UGNSBAKAD HÄLLEFLUNDRA 

Kålrabbi, gräddkokt brysselkål, västerbottenkrokett, brynt hasselnötssmör 

 D E S S E R T  

CREMA CATALANA 

Vaniljglass, kanelcrumble, cointreaumarinerade apelsinfilèer (flamberas)

CHOKLADTERRIN 

Nötcrunch, variation på hallon, chokladsnö 

495 kr 

. . . . . . . . . . . . . . .

F Ö R R Ä T T 

Vitt  Fefiñanes 1583 (albarinho)
Rött  Bassus (pinot noir)

V A R M R Ä T T E

Vitt  Ossian (verdejo)
Rött  San roman (tinta de toro)

 D E S S E R T 

Moscatel sherry argueso

375 kr 

. . . . . . . . . . . . . . .

Vi har öppet mellan 18.00 och 22.00  •  Nyårssupén MÅSTE förbeställas.

Boka via telefon  036 - 19 00 10

 VÄLKOMNA!