Lunch

L U N C H

Måndag till fredag 11.30 – 14.00

v 38

MÅNDAG
El Gordos oxpytt, stekt ägg, rostade rödbetor samt Gordos senap

TISDAG
Oxkind, potatispuré, rödvinssås, skogssvamp samt lök

ONSDAG
Spaghetti Bolognese med parmesan och rökt sidfläsk

TORSDAG
Kyckling i röd curry smaksatt med kokos, chili och lime serveras med ris

FREDAG
Gordos Burgare på högrev serveras med pommes och coleslaw

VECKANS FISK
Ångad torskrygg, potatispuré, dill, rödvinssås och syrad fänkål

VECKANS SALLAD
Gordos chevrésallad, betor, mixsallad, honung och pumpakärnor

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….

v 39

MÅNDAG
Kalvköttbullar med potatis och lökstomp, rårörda lingon och gräddsås

TISDAG
Viltskav med potatispuré, inlagd gurka, baconströssel samt kantarellsås

ONSDAG
Honungsglacerad fläsksida med rostad potatis chili- och koriandersås

TORSDAG
Grillad majskyckling serveras med rosepepparsås och rostade rotfrukter

FREDAG
El Gordos classic bacon burger med variation på lök samt mixed pommes

VECKANS FISK
Smörstekt gösfilé, vitvinsås, smörstekta kantareller och kokt potatis

VECKANS SALLAD
Rödbetsbiffar serveras med potatispuré och rostade rotfrukter

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….

v 40

MÅNDAG
Isterband serveras med dillstuvad potatis, rödbetor och senapscremé

TISDAG
Järpar och potatispuré, lingon samt saltgurka

ONSDAG
Lasagne al forno serveras med tomat-och rödlökssallad

TORSDAG
Wallenbergare serveras med potatispuré, ärtor samt skirat smör

FREDAG
Pulled pork taco med ananas, koriander och lök

VECKANS FISK
Fish ’n chips på kolja samt pommes och citronaioli

VECKANS SALLAD
Chevrésallad  med päron, honung och rostad mandel

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….

v 41

MÅNDAG
Pannbiff serveras med karamelliserad lök, svampsky samt rostad potatis

TISDAG
Rimmad fläsklägg med rotmos, friterad morot, pepparotsås och El Gordos senap

ONSDAG
Fläskfilè Oscar på Gordos vis

TORSDAG
Gordos långkokta högrev, stompad potatis, rödvinssky samt sriracha mayo

FREDAG
Grillad ryggbiff med rostad morot och palsternacka, stekt skogssvamp samt tryffel- och rödvinssky

VECKANS FISK
Ångad kolja serveras med blomkålspurè samt skirat smör och pepparot

VECKANS VEG
Canneloni med ricotta, svamp, spenat och Gordos heta tomatsås och riven manchego

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….