L u n c h

Måndag till fredag 11.30 – 14.00

………………………………………….

V 8

MÅNDAG
Rapsgriskotlett (provencale, örter, vitlök), rostad potatis och rödvinssky

TISDAG
Stekt fläsk med löksås, lingon samt kokt potatis

ONSDAG
El Gordos dillkött på kalv serveras med kokt potatis

TORSDAG
Tjockisens egna köttsoppa, nystekta pannkakor, sylt och grädde

FREDAG
Rödvinsbrässerad oxkind serveras med rostade rotsaker

. . . .

VECKANS FISK
Rimmad torskrygg, dillstompad potatis, skirat dillsmör samt pepparrot

VECKANS VEGETARISKA
Helbakad blomkål serveras med örtolja, chilimayo samt rostade rotsaker

. . . .

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr

………………………………………….

V 9

MÅNDAG
Grillad Ryggbiff teriyaki med pak choi, portabella, sesamfrön, koriander och lime

TISDAG
Raggmunk serveras med stekt fläsk, rårörda lingon

ONSDAG
Tjockisens fläsklägg med rotmos, pepparrotssås samt Gordos senap

TORSDAG
Gordos hackebiff serveras med stekt ägg, rostad potatis, löksky samt srirachamayo

FREDAG
Nattbakad högrev, rotsaksgratäng, timjan och rödvinssky

. . . .

VECKANS FISK
Stekt gös med kapris, bacon, pepparrot, potatispuré samt brynt smör

VECKANS VEGETARISKA
Långbakad rödbeta med dragoncreme, enbär och rågbrödscrumble

. . . .

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr

………………………………………….