L u n c h

Måndag till fredag 11.30 – 14.00

………………………………………….

V 49

MÅNDAG
Kroppkakor, brynt smör, stekt fläsk och rårörda lingon

TISDAG
Gordos Hackebiff med stekt ägg, sriracha mayo samt vitlöksrostad potatis

 ONSDAG
Crispy hot chicken (friterad kyckling), jalapeno dressing, lime och sötpotatis

TORSDAG
Dillkött på kalv, potatis och morotsstomp

FREDAG
Rapsgris pluma med getostaioli, zucchinisalsa, rostad potatis och betor

. . . .

VECKANS FISK
Aborre med kantarellsås och västerbottenost krokett

VECKANS VEGETARISKA
Cannelloni, spenat samt västerbottenost

. . . .

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….

V 50

MÅNDAG
Gordos stroganoff med chorizo, merguez, kabanoss serveras med ris och crème fraiche

TISDAG
Grillad kycklinglårfilè, rostade rotsaker, chilibea och rödvinssås

ONSDAG
Skomakarlåda, bacon, lök serveras med potatispurè

TORSDAG
Pasta tagliatelle med kyckling, parmesan samt pico de gallo

FREDAG
Edvins ”Balkanfredag”- Cevapcici med lepina (balkanbröd) ajvar och lök

. . . .

VECKANS FISK
Strömmingsflundra, dill/citronstompad potatis, lingon samt skirat smör

VECKANS VEGETARISKA
Helbakad blomkål, rotsaker, timjancreme och citron

. . . .

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….

V 51

MÅNDAG
Pannbiff serveras med karamelliserad lök, svampsky samt rostad potatis

TISDAG
Rimmad fläsklägg med rotmos, friterad morot, pepparotsås och El Gordos senap

ONSDAG
Fläskfilè Oscar på Gordos vis

TORSDAG
Gordos långkok- högrev, stompad potatis, rödvinssky samt srirachamayo

FREDAG
Grillad ryggbiff med rostad morot/palsternacka, stekt skogssvamp och tryffel/rödvinssky

. . . .

VECKANS FISK
Ångad kolja serveras med blomkålspurè samt skirat smör och pepparot

VECKANS VEG
Canneloni med ricotta, svamp, spenat och Gordos heta tomatsås och riven manchego

. . . .

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….