Lunch

L U N C H

Måndag till fredag 11.30 – 14.00

v 41

MÅNDAG
Pannbiff serveras med karamelliserad lök, svampsky samt rostad potatis

TISDAG
Rimmad fläsklägg med rotmos, friterad morot, pepparotsås och El Gordos senap

ONSDAG
Fläskfilè Oscar på Gordos vis

TORSDAG
Gordos långkokta högrev, stompad potatis, rödvinssky samt sriracha mayo

FREDAG
Grillad ryggbiff med rostad morot och palsternacka, stekt skogssvamp samt tryffel- och rödvinssky

VECKANS FISK
Ångad kolja serveras med blomkålspurè samt skirat smör och pepparot

VECKANS VEG
Canneloni med ricotta, svamp, spenat och Gordos heta tomatsås och riven manchego

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….

v 42

MÅNDAG
Grillad rapsgriskotlett, skogsvampssås, rostad potatis och bakad lök

TISDAG
Kalvfärslimpa, rårörda lingon, potatispurè, inlagd gurka och gräddsås

ONSDAG
El Gordos kalops, rostade betor samt kokt potatis

TORSDAG
Pasta papardelle med oxfilè, soltorkad tomat och lök

FREDAG
Edvins ”Balkanfredag”– Cevapcici med lepina (balkanbröd) ajvar och lök

VECKANS FISK
Pocherad lax med saffranskokta grönsaker och aioli

VECKANS VEG
Svamp och lökpaj med västerbottenost, sallad

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….

v 43

MÅNDAG
Gordos stroganoff med chorizo, merguez, kabanoss serveras med ris & fraiche

TISDAG
Grillad kycklinglårfilè, rostade rotsaker, chilibea och rödvinssås

ONSDAG
Skomakarlåda, bacon, lök serveras med potatispurè

TORSDAG
Pasta tagliatelle med kyckling, parmesan samt pico de gallo

FREDAG
Lågtempad ryggbiff serveras med potatisrulle smaksatt med svamp och örter, rödvinssås

VECKANS FISK
Strömmingsflundra, dill/citronstompad potatis, lingon samt skirat smör

VECKANS VEG
Helbakad blomkål, rotsaker, timjancreme och citron

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….

v 44

MÅNDAG
Kåldolmar, kokt potatis, gräddsås samt rårörda lingon

TISDAG
Rimmad fläsklägg, rotmos, senapssås och pepparrot

ONSDAG
Kalvlever Anglais – grillad kalvlever med lökconfit, rökt sidfläsk, potatispurè och rödvinssås

TORSDAG
Klassisk sjömansbiff på högrev med porter och friterad persilja

FREDAG
Ryggbiff Provencale (lågtempad), haricots verts, confiterad potatis, rödvinssky samt smör cafè de paris

VECKANS FISK
Pocherad Lax med saffranskokta grönsaker och aioli

VECKANS VEGETARISKA
Tortellini med ricotta och spenat serveras i krämig sås, parmesan och soltorkad tomat

Salladsbuffè, kaffe och hembakt ingår

110 kr
………………………………………….